TING DERE KANSKJE IKKE VISSTE OM MEG

Heihei<3

Nå har jeg endelig tid til å blogge igjen, og jeg håper det blir bedre etter hvert. Med bedre så mener jeg at jeg får tid til å blogge flere ganger i uka. Før så ble jeg litt irritert på for eksempel youtubere (jeg så mye på YouTube før), da de sa at de ikke hadde tid til å laste opp videoer. Nå skjønner jeg dem! Selv om jeg ikke er en «ordentlig» blogger, hvis jeg kan si det.

Uansett så var det så digg å bare sette meg ned og bare skrive<3 I det siste så har jeg ikke gjort så veldig mye spennende, skoleuka har vært helt vanlig. Den har heldigvis gått ganske så fort. Mandagen var litt tung fordi det var dagen etter ferien, men sånn er det alltid. Jeg har vært mye med Bas og i går var jeg litt med Anea, det var veldig koselig. For som sagt så får jeg ikke vært så mye med henne lenger:( Bas fikk forresten lappen på mandag, jeg er så stolt av han! Vi har kjørt mye.

I morgen er det helg, det blir digg. Nå spiser jeg, selv om jeg spiste middag for en halvtime siden haha. Jeg må jobbe litt med matte, men jeg tenkte å skrive dette innlegget først. Dette innlegget er «ting dere ikke visste om meg»:

1. Jeg er utrolig flink til å overtenke dessverre. Jeg kan gjøre en liten ting om til en veldig stor ting i hodet mitt. Dette gjør at jeg blir veldig fort stressa også blir jeg sliten. Nesten alle gjør vel dette i en viss grad, så jeg håper dere skjønner hva jeg mener. Jeg klarer liksom å «kontrollere» det da. Men jeg kan gå rundt å tenke på en ting i flere uker!

2. Yndlingstallet mitt er 17 fordi vi hadde en konkurranse på SFO i tredje klasse. Den gikk ut på at det var første man til å drikke opp vannet i glasset sitt. I bunn av glasset sto det 17. Så fikk jeg for meg at det betydde lykke ettersom jeg vant, haha.

3. Jeg elsker pizza (og mat generelt). Men jeg kunne spist det nesten hver dag, og det gjorde jeg nesten i sommerferien. Haha, har litt dårlig samvittighet, men samtidig ikke.

4. Stjernetegnet mitt er fiskene. Jeg prøvde å lese meg litt opp på horoskop før, men nå har jeg glemt hva det betyr. Men før så pleide jeg å si at jeg var flink til å svømme på grunn av at jeg var født i fiskene.

5. Jeg svømte da jeg var to år. På Sjøstrand så er det et stupebrett (jeg badet der mye da jeg var liten), jeg var tre år og hadde på armeringer. Jeg nølte ingenting før jeg hoppet ned. De som sto rundt og så på, var noen eldre gutter som diskuterte hvem som skulle hoppe, alle stoppet opp og skjønte ingenting da jeg plutselig gikk forbi og hoppet ut i vannet haha.

6. Jeg nyser mer enn to ganger hver dag og det har jeg gjort siden femte klasse. Før var det irriterende, men nå har jeg blitt vandt til det.

7. Før så beit jeg negler, det var ganske så ille. Jeg sluttet i sjette klasse heldigvis. Man kunne nesten ikke se det hvite på neglen før!

8. Jeg tok buss alene for første gang da jeg var 12 år.

9. Jeg har størrelse 36 i sko, det er ganske lite, men jeg har ikke noe i mot det<3

10. Jeg har «giftet» meg tre ganger. Haha, det er mer at mange venner står rundt og ser på med kanskje noen blomster, også er det en «prest». Den første gangen var i barnehagen (jeg var 4 år), de to andre var på barneskolen. I andreklasse var det i et dukkehus og i tredje/fjerdeklasse var det i kirken som et skuespill.

11. Navnet Julie er latinsk og betyr dun/dun på kinnet, haha. Dette lærte jeg i fjerdeklasse.

Håper dette var litt interresant<3 Ha en fin kveld, snakkes!

4 kommentarer

Fredrikke Gustavsen

12.10.2017 kl.20:47

Ååååå du virker så herlig <3

Julie Fleksem Nilsen

13.10.2017 kl.07:18

Fredrikke Gustavsen: Åå Tuusen takk, så hyggelig sagt<3

Thea Alana

12.10.2017 kl.21:03

Fint innlegg! Jeg er også født i fiskene :-)

Julie Fleksem Nilsen

13.10.2017 kl.07:19

Thea Alana: Ææ så kult:)

Skriv en ny kommentar

Julie Fleksem Nilsen

Julie Fleksem Nilsen

16, Røyken

Hallo, å velkommen til bloggen min<3 Jeg er en jente på 16 år fra Slemmestad. Jeg kommer til å blogge om ting som interesserer meg, om min hverdag og noe skjønnhets/mote relaterte ting. Håper dere liker den<3 Instragram: julie.nilsen

Kategorier

Arkiv

hits